Press "Enter" to skip to content

Nieuws Algemeen NL

NU - Algemeen Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

  • Urenlange omsingeling in Rosmalen beëindigd nadat verdachte zichzelf verwondt
    by NU.nl at 19:04

    De man die dinsdag in Rosmalen op de Schoolstraat urenlang is omsingeld door de politie, is naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zichzelf ernstig verwondde, meldt de politie op Twitter. De man had een automatisch wapen en nam volgens de politie eerder op de dag agenten onder vuur vanuit het huis.

  • Hoe het mysterieuze coronavirus zich door China verspreidt
    by NU.nl at 18:55

    Een mysterieuze ziekte heerst sinds december vorig jaar in China. De ziekte dook op in de Chinese metropool Wuhan, maar er zijn inmiddels ook besmettingen geconstateerd in andere Chinese steden en in het buitenland. Wat is het uitgebroken coronavirus en waarom hopen de Chinezen dat er vóór het Chinees Nieuwjaar een vaccin is gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.